04 No nonsense business coach – Tibor Olgers

Deze keer spreek ik met Tibor olgers van tibor.nl. Tibor is een no nonsense business coach die van wanten weet. Zijn kwaliteit om complexe materie begrijpelijk te maken met passende metaforen is bewonderenswaardig. Ik spreek met hem over (natuurlijk) mindset in relatie tot coaching, sport en persoonlijke ontwikkeling. We praten over leiderschap, het wisselde niveau in ‘coachend’ Nederland en de kracht van zijn retraites. Zeker voor ondernemers is dit een interessante podcast om een keer te luisteren. Zoek hem op op http://www.tibor.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s